Bettingsidor med Bitcoin

Bitcoin är en lite annorlunda valuta, och saknar likt de fysiska valutorna en central utfärdare (som exempelvis riksbanken för svenska kronor). Transaktionerna kan göras betydligt mer anonymt och slipper inblandning av en tredje part, och med hjälp av kryptoteknik går det heller inte att kopiera valutan. Dessutom är såväl mottagare som betalare okända och hemliga för varandra.

Bettingsidor med Bitcoin

Hittade inga bettingsidor

Bitcoin och bettingsidor 2019

Bitcoin är en relativt nytt tillägg i bettinbranschen och det är väl förmodligen inte så konstigt med tanke på att kryptovalutan uppkom först år 2009. Sedan dess har valutan både lyfts till skyarna som framtidens medel och också förkastas totalt – men oavsett kritik så går det inte att förneka att den idag går att använda till betting online. För att kunna använda Bitcoin i samband med en insättning så krävs det att du använder dig av någon e-plånbok som till exempel Skrill eller Neteller.

Insättning med Bitcoin

Bitcoin är en av de absolut snabbaste in- och utbetalningsmetoderna då ingen tredje part – i form av någon bank – behöver överblicka transaktionen. För att göra en insättning med Bitcoin behöver du bara göra följande:

  1. Skaffa ett konto på antingen Neteller eller Skrill.
  2. Sätt in dina Bitcoins på ovanstående e-plånbok.
  3. Välj Neteller/Skrill som insättningsmetod på spelbolaget, fyll i ett par uppgifter och ange den summa du vill sätta in.
  4. Pengarna överförs omedelbart till ditt spelkonto.Minsta insättning med dessa e-plånböcker är 150 kr och högsta insättning 120 000 kr. Detta kan dock variera en aning beroende på vilket spelbolag du väljer.

Uttag med Bitcoin

Precis som du sätter in via Neteller eller Skrill beroende på vilken e-plånbok du valt så sker även uttaget med hjälp av samma e-plånbok. Det hela går mycket smidigt och förmodligen kommer transaktionen att ha genomförts mellan 10 och 14 timmar efter att du begärt uttaget. När du väl har pengarna hos din e-plånbok kan du välja att göra om dem till Bitcoins igen eller alternativt helt enkelt ta ut med en banköverföring eller via ett kreditkort.

Hos dessa e-plånböcker är minsta uttag 150 kr och högsta uttag 120 000 kr. Detta kan dock variera en aning beroende på vilket spelbolag du väljer.

Stäng meny